Eerste Weerter Dance Party in Buurthuis Moesel groot succes

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Vrijdagavond vond in Buurthuis Moesel de allereerste editie van de Weerter Dance Party voor basisschoolleerlingen plaats. Het initiatief van Melanie en Anouk werd een groot succes en zorgde voor een onvergetelijke avond vol dansplezier.

TikTok-hits

Al voordat de deuren van het buurthuis openden, stonden tientallen enthousiaste feestvierders in de rij om naar binnen te gaan. Binnen barstte het feest meteen los. De jonge feestvierders dansten en zongen uit volle borst mee met populaire TikTok-hits. Een van de hoogtepunten was het nummer “Europapa” van Joost Klein, waarbij de kinderen luidkeels meezongen. Met foam glowsticks in hun handen werd de sfeer nog feestelijker.

Initiatief

Het plan is om elke tweede vrijdag van de maand een Weerter Dance Party te organiseren voor kinderen van 9 tot en met 13 jaar. Melanie en Anouk gaven eerder aan dat ze met deze feestavond kinderen een alternatief willen bieden voor het vele schermgebruik. “Kinderen zitten steeds meer op hun iPad of telefoon omdat er weinig andere activiteiten zijn. Daarom hebben we besloten om de Weerter Dance Party te organiseren.”

Groot succes

Het doel om kinderen van het scherm weg te halen en ze al dansend een geweldige avond te bezorgen, werd meer dan bereikt. De eerste editie was een groot succes, mede dankzij de inzet van vrijwilligers. Op naar de volgende editie. Inmiddels is er ook een Facebookpagina opgericht. Deze kun je vinden via deze link.

Bekijk een korte video: https://youtu.be/8qKLnYPhIlI

Deel dit bericht
Geef reactie