SV Laar bekert verder

Sport Reageer 2 min. leestijd
Foto door Jan Lemmen

Voor de laatste wedstrijd in de poulefase van de districtsbeker van de KNVB moest SV Laar op zondag 15 september in Helmond bij tweedeklasser VV Bruheze op bezoek. In een niet al te beste wedstrijd wist de ploeg uit Weert met een krappe 1-2 overwinning een plaats in de volgende ronde van het bekertoernooi te bemachtigen. De eerste plaats in de poule was voor SC Susteren, dat met eenzelfde aantal punten de poulefase afsloot, maar een beter doelsaldo had.

Wedstrijdverslag SV Laar – VV Bruheze

SV Laar ging afgelopen zondag weer stormachtig van start. Al in de eerste minuten van de wedstrijd kreeg het twee doelrijpe kansen. Eerst brak Jurre Neijnens door, maar schoot hij net naast. Daarna tikte de goed spelende Bruheze-doelman Kevin Cox een poeier van Stijn Jacobs over de lat. Toch kwam SV Laar al vrij snel op een 0-1 voorsprong. Na een mooie aanval in de 7e minuut liet Jurre Neijnens de Bruheze-doelman kansloos.

Na deze treffer bleef Bruheze niet bij de pakken neerzitten en ging er stevig in. Dit werd in de 37e minuut beloond met de gelijkmaker en met de stand 1-1 werd de eerste helft afgesloten.

Na de rust deed SV Laar er alles aan om weer op voorsprong te komen. Er waren genoeg kansen, maar de bal wilde er niet in. Totdat Wessel Adriaens in de 74e minuut Jurre Neijnens in stelling bracht en hij keeper Kevin Cox voor de tweede keer passeerde. Eindstand: 1-2 voor SV Laar.