Aftrap Lopen voor Hoop drukbezocht

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Foto door Ruud Castermans

Op dinsdag 17 september vond de aftrap voor Lopen voor Hoop Weert plaats bij Theatercafé de Huiskamer. Het theatercafé zat vol met enthousiaste wandelaars, zowel bekende als nieuwe gezichten. Ook sponsoren, waaronder hoofdsponsor Ronde Tafel 146 Weert, en gasten van het Toon Hermans Huis waren aanwezig.

Goede doelen

De goede doelen, het Toon Hermans Huis Weert en het Kankeronderzoekfonds Limburg, werden voorgesteld. Zij stelden zich beschikbaar voor een samenwerking met Stichting Weerterland Weert Kanker, de organisatie achter Lopen voor Hoop. Ze tekenden samen een overeenkomst voor het evenement dat op 17 mei 2025 voor de tweede keer plaatsvindt op het terrein van PSW, in park Aan de Bron aan de Maaslandlaan in Weert.

Inschrijven

Tijdens de bijeenkomst werd het programma voor 2025 toegelicht. Er werd informatie gedeeld over de opzet, de speciale Kinderloop en de betrokken goede doelen. Daarnaast konden aanwezigen vragen stellen. Vanaf nu kunnen deelnemers zich inschrijven via de website www.lopenvoorhoop.nl.

Informatieavonden

De komende informatieavonden staan gepland op donderdag 14 november, donderdag 20 februari, donderdag 3 april en donderdag 8 mei. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij PSW aan de Maaslandlaan en beginnen om 20.00 uur. Deelname aan Lopen voor Hoop kost € 15,- voor volwassenen en € 1,- voor kinderen, terwijl gasten van het Toon Hermans Huis gratis kunnen deelnemen.

Over Lopen voor Hoop

Lopen voor Hoop is een evenement dat draait om het samen stilstaan bij kanker en het steunen van mensen die hiermee te maken hebben. Door mee te lopen, tonen deelnemers solidariteit en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek. Dit onderzoek is van cruciaal belang in de strijd tegen kanker. Daarnaast helpt het evenement om de kwaliteit van leven voor zowel patiënten als hun omgeving te verbeteren.

Deel dit bericht
Geef reactie