Win Kermis Weert in duizend stukjes

Winacties Reageer 4 min. leestijd
Maikel Crompvoets met de Kermis Weert puzzel

Winactie – Kermis Weert staat al jarenlang bekend om haar rijke tradities en levendige sfeer die de stad elk jaar opnieuw tot leven brengt. Dit jaar kunnen liefhebbers de kermis zelfs mee naar huis nemen met een speciale puzzel, ontworpen door Maikel Crompvoets.

Ter promotie van deze unieke puzzel verloot WdG vier exemplaren onder haar bezoekers. Beantwoord de onderstaande prijsvraag juist en wie weet win jij zo’n unieke puzzel!

Over de ontwerper

Maikel Crompvoets, een kunstenaar uit Thorn, verwierf eerder bekendheid met zijn unieke puzzels van Roermond en Thorn. Nu heeft hij zijn creativiteit losgelaten op de iconische kermis van Weert. De puzzel vormt een eerbetoon aan deze bijzondere kermis en toont een levendig tafereel vol herkenbare figuren en kleurrijke personages, diep verweven met de cultuur van Weert.

Samenwerking

De samenwerking tussen Crompvoets en Hart van Limburg (VVV Midden-Limburg) resulteerde in een prachtig kunstwerk in de vorm van een puzzel. Op de puzzel staan verschillende bekende Weerter karakters afgebeeld, zoals Moerepetazie, Antje van de Statie en de prins van de Rogstaekers. Elk figuur is tot in detail uitgewerkt en roept nostalgische gevoelens op bij de inwoners van de stad. Ook iconische gebouwen zoals de Sint Martinustoren, de Markt en diverse kermisattracties zijn te bewonderen.

Een blijvende herinnering

Crompvoets beschouwt het maken van deze puzzel als een eerbetoon aan de Weerter kermis. “De kermis in Weert is meer dan alleen een evenement; het brengt mensen samen. Met deze puzzel wilde ik die unieke sfeer vastleggen, zodat mensen thuis de kermis steeds opnieuw kunnen beleven,” vertelt hij.

De puzzel biedt niet alleen een uitdagende ervaring voor jong en oud, maar is ook een prachtige manier om een stukje Weerter cultuur in huis te halen. Of je nu een vaste bezoeker van de kermis bent of gewoon op zoek naar een unieke puzzelervaring, deze creatie van Crompvoets zorgt voor een blijvende herinnering aan een van de mooiste evenementen van het jaar.

Verkrijgbaarheid

De officiële presentatie van de puzzel is tijdens de opening van Kermis Weert op vrijdag 27 september 2024 om 19.00 uur. Vanaf nu is de puzzel exclusief te bestellen via de online webshop van Hart van Limburg (www.webshophartvanlimburg.nl) voor €21,95, exclusief verzendkosten.

Daarnaast zijn er twee fysieke verkooppunten (vanaf 28 september): de Bruna aan de Markt en Kermis Weert pop-up store op de Nieuwe Markt tijdens de kermis. De legpuzzel, bestaande uit 1.000 stukjes, is beschikbaar in beperkte oplage, dus wees er snel bij!

Prijsvraag

Beantwoord de prijsvraag hieronder en maak kans op een Kermis Weert puzzel. Er zal een loting plaatsvinden onder de inzenders van het juiste antwoord.

E-mailadres(Vereist)
De Kermis Weert puzzel is gemaakt door Maikel Crompvoets, uit welke plaats komt Maikel zelf?
Extra controle(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk je deze prijsvraag via de app en wil je deelnemen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: Elke deelnemer kan maximaal twee inzendingen doen per IP-adres of computeraansluiting. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. De prijsvraag loopt tot en met 29 september 2024, 23:59 uur. Deelnemersinformatie wordt nooit gedeeld met derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan Maikel Crompvoets en/of het kermisteam van de gemeente Weert. Winnaars halen hun prijs persoonlijk op in Weert, aangezien de puzzel niet wordt opgestuurd. Na afloop van de prijsvraag worden alle deelnemersgegevens uit de systemen verwijderd. De winnaars worden vermeld met voorletter en achternaam op deze pagina en ontvangen per e-mail een bericht van WdG.

Deel dit bericht
Geef reactie