Zonovergoten en vrolijk Zomer Pleinfestijn in beeld

Evenementen Reageer 1 min. leestijd
Zomer Pleinfestijn 2024 | Fotograaf: Theo Van de Winkel

Onder een aangename septemberzon vond vrijdag het jaarlijkse Zomer Pleinfestijn aan de Maaslandlaan. Het evenement, georganiseerd door PSW, basisschool Aan de Bron, scouting St. Rumoldus, Punt Welzijn en Kinderopvang Humankind, had oorspronkelijk in mei moeten plaatsvinden. Toen zorgden regenbuien echter voor uitstel, maar dit keer werkte het weer gelukkig mee. De sfeer was dan ook top!

Heerlijke sfeer Zomer Pleinfestijn

Al snel stroomde het plein vol met vrolijke bezoekers van alle leeftijden. Overal om je heen waren lachende gezichten te zien en klonk het geluid van mensen die plezier hadden en mensen die gezellig met elkaar praatten of voor een muzikale noot zorgen. Voor jong en oud was er genoeg te doen. Bezoekers konden genieten van kraampjes met handgemaakte producten en heerlijke gerechten. De geur van versgebakken barbecuegerechten vulde de lucht en versterkte het zomerse gevoel.

Ontmoeting

Kinderen hadden de tijd van hun leven met diverse spellen, terwijl volwassenen zich onderdompelden in gezellige gesprekken onder het genot van een hapje en een drankje. Het Zomer Pleinfestijn bracht de mensen bij elkaar, waardoor de pleinen bij Aan de Bron en PSW veranderden in een echte ontmoetingsplek.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

Deel dit bericht
Geef reactie