Magical Mystery Tour verbindt lokale ondernemers en onderwijs

Spotlight Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag 19 september vond de tiende editie plaats van de Magical Mystery Tour, georganiseerd door Parkmanagement Weert. Het succesvolle evenement had als doel de verbinding tussen lokale ondernemers en het onderwijs te versterken. De dag begon dan ook bij Het College in Weert, waar de aanwezigen werden verwelkomd met vlaai.

Meer dan 85 ondernemers en vertegenwoordigers van de gemeente Weert, waaronder wethouders Lizbeth Steinbach en Thomas van Gemert, waren aanwezig. Na het warme welkom bij Het College verdeelden zij zich over verschillende bussen voor een tour langs drie enthousiaste bedrijven: WeCoat, waar thermisch verzinken en poedercoaten werden gedemonstreerd; GP Equipment, dat hun nieuwe locatie en slijtdelen voor grondverzet- en graafmachines toonde; en Kr8chtig, dat begeleiding biedt aan mensen die tijdelijk de regie over hun leven kwijt zijn.

De tour eindigde wederom bij het College, waar tijdens een presentatie samen met studenten nogmaals het belang van de samenwerking tussen onderwijs en lokale ondernemers werd benadrukt. Met een lekker hapje en een drankje kwam de succesvolle tiende editie van de Magical Mystery Tour ten einde.

Bekijk hier een video: https://youtu.be/VNnvEKUxfTM

Deel dit bericht
Geef reactie