Illusionist Nigel Otermans onthult feestelijke cheque Munttheater

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Fotograaf: Rob Nijpels

Het Munttheater viert dit seizoen het 50-jarig bestaan met een reeks bijzondere activiteiten. Om dit jubileum te delen met het publiek, verloot het theater een speciale cheque onder de kaartkopers. Deze cheque geeft recht op elke maand een verrassingsvoorstelling voor twee personen tijdens het seizoen 2024-2025.

Voorproefje

Tijdens het Cultureel Lint gaf de Weerter illusionist Nigel Otermans een voorproefje van zijn nieuwe theatershow. Tijdens zijn magische act kwam directeur Sandra In ’t Groen tevoorschijn met een levensgrote theatercheque, waarmee de winnaar een jaar lang gratis naar voorstellingen in het Munttheater kan. Iedereen die voor 10 oktober tickets koopt voor een voorstelling van het Munttheater, maakt kans op deze bijzondere prijs. Dit geldt ook voor voorstellingen op externe locaties zoals Theater de Huiskamer, Museum W of de Paterskerk.

Bekendmaking winnaar cheque

De winnaar van de theatercheque wordt in de week van 10 oktober bekendgemaakt. Deze prijs geeft toegang tot maandelijks een verrassingsvoorstelling voor twee personen van oktober 2024 tot juni 2025.

Nigel Otermans

Nigel Otermans staat op 13 oktober in de schijnwerpers met de landelijke première van zijn nieuwste show ‘De Tijdreiziger’ in het Munttheater. De voorstelling is volledig uitverkocht, maar voor de gelukkige winnaar van de theatercheque heeft Nigel nog twee speciale tickets achter de hand.

Verkrijgbaarheid kaarten

Kaarten voor voorstellingen zijn beschikbaar via de website van het Munttheater: munttheater.nl of aan de theaterkassa op donderdag- en vrijdagmiddag.

Deel dit bericht
Geef reactie