Ontmoet nieuwe mensen tijdens de kermis

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

Tijdens de kermis in Weert heb je de kans om op een ontspannen manier samen met anderen van de sfeer te genieten. Wil je nieuwe mensen ontmoeten in een ongedwongen setting? Sluit je dan aan bij de kermiswandelingen van 2024.

Goed gezelschap

Punt Welzijn en Bibliocenter organiseren twee wandelingen als onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid. Dit biedt iedereen de gelegenheid om in gezelschap de kermis te verkennen en samen te genieten van de kleurrijke attracties, gezellige muziek en de heerlijke geuren van de eetkraampjes. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel jong als oud.

De wandelingen vinden plaats op dinsdag 1 oktober, zowel in de middag als in de avond. Beide wandelingen starten bij het Bibliocenter aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. Dinsdagmiddag is de kermis tot 14.30 uur prikkelarm, wat betekent dat het geluid van de attracties tijdelijk gedempt is. Een deel van de middagwandeling valt binnen deze rustige periode.

Middagwandeling

De middagwandeling begint met een kopje koffie of thee bij het Bibliocenter. Inloop is vanaf 13.00 uur en de wandeling start om 13.30 uur. Rond 16.00 uur keert de groep weer terug bij het Bibliocenter.

Avondwandeling

Ook de avondwandeling begint bij het Bibliocenter, waar je vanaf 19.00 uur welkom bent voor een kop koffie of thee. De wandeling over de kermis begint om 19.30 uur en eindigt om 22:00 uur.

Aanmelden voor de kermiswandelingen is niet nodig. Iedereen kan meedoen op dinsdag 1 oktober!

Meer informatie over de activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid in Weert is te vinden op de website van Punt Welzijn: www.puntwelzijn.nl.

Deel dit bericht
Geef reactie