De Krottepoffers spelen het blijspel ‘Gevaorlik Döbbelspel’

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via De Krottepoffers

Nederweert – De nieuwste productie van de Krottepoffers, die volgens de toneelspelers garant staat voor een avondje heerlijk lachen, zal in november op de planken worden gebracht. Deze keer niet zoals gebruikelijk in de vertrouwde Pinnenhof, maar in de kerk van Budschop.

Over het stuk

‘Gevaorlik Döbbelspel’ is een kostelijk blijspel in twee bedrijven, geschreven door Jo Snoeren en geregisseerd door Alice Claessen. Spelers zijn Henry Breukers, Floortje van Laer, José Op ’t Root, Jeannette Dielissen, Ben Sonnemans, Willemien Aben, Sander van den Ham en Lisonne Hekers.

Dr. Herbert Klinknagel (Henry Breukers) is geneesheer-directeur van privé-kraamkliniek ‘De Worp’. Hij is lang vrijgezel geweest, maar heeft nu de liefde van zijn leven gevonden bij de veel jongere Charlotte (Floortje van Laer). Deze houdt er echter een dubbele moraal op na en neemt het niet zo nauw met de trouw in hun relatie.

Ook tweelingbroer en inwonende Willem Klinknagel (een dubbelrol van Henry Breukers) houdt er een dubbele moraal op na. Hij misbruikt de goedheid en de fysieke gelijkenis van zijn broer. Herbert heeft echter niets in de gaten totdat hij op een dag te vroeg terugkomt van een congres. Al snel blijkt dat bijna iedereen in huis een dubbele agenda heeft. Dit leidt tot hilarische en stormachtige ontwikkelingen.

Praktische informatie

De voorstellingen worden deze keer gespeeld in de kerk van Budschop aan het Rochusplein 1 te Nederweert. De uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 2 november, vrijdag 8 november, zaterdag 9 november, vrijdag 15 november, zaterdag 16 november en vrijdag 22 november om 20.00 uur en op zondag 10 november om 15.00 uur.

Kaartjes kunnen uitsluitend online besteld worden via www.krottepoffers.nl en kosten € 13,50 per persoon.

Omdat het gebruikelijke podium van De Krottepoffers in gemeenschapshuis De Pinnenhof tijdelijk niet beschikbaar is, verhuist het gezelschap naar de Sint Rochuskerk aan het Rochusplein 1 in Nederweert. Ook daar kun je echter zowel in de pauze als na afloop van de voorstelling genieten van een lekker drankje.

Deel dit bericht
Geef reactie