Een van de hoogste examenscores in Nederland voor Het College

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Het College Weert

De recente publicatie van de landelijke examencijfers bevestigt het succes van Het College in Weert. De vwo-leerlingen van deze school hebben tijdens het centraal schriftelijk eindexamen een indrukwekkend gemiddelde cijfer van 7,1 behaald. Hiermee behoort Het College tot de top 1% van de beste scholen in Nederland op basis van examencijfers. Deze prestatie laat zien dat de school zich blijft onderscheiden in het leveren van hoge kwaliteit onderwijs.

Het afgelopen schooljaar scoorden 75% van de vakken van Het College bij de beste 25% van Nederland, waarbij een derde van deze vakken al drie jaar lang tot deze topcategorie behoort. Bij 50% van de vakken hoort Het College zelfs tot de beste 10% van het land, een resultaat dat de inzet en het harde werken van zowel leerlingen als docenten weerspiegelt.

Het College streeft er dagelijks naar om leerlingen optimaal voor te bereiden op hun toekomst. Naast het behalen van hoge cijfers, staat het welzijn van de leerlingen centraal. De positieve sfeer op school draagt bij aan de motivatie en prestaties van de studenten. Het College blijft zich ook in de toekomst richten op het behouden van deze hoge standaarden en het behalen van goede resultaten in 2025 en de daaropvolgende jaren.

Deel dit bericht
Geef reactie