Antje de Musical binnenkort te zien in de bioscoop

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Antje de Musical

In november 2024 komt de filmregistratie van Antje de Musical naar de bioscoop. Gotcha! Cinema in Weert vertoont drie speciale voorstellingen. Na het succes van de live-uitvoeringen biedt deze film de kans om het verhaal opnieuw te beleven. Antje de Musical in de bioscoop is een unieke ervaring voor iedereen.

Afgelopen april genoten ruim 5000 mensen van de drie uitverkochte voorstellingen op het Stationsplein. Het verhaal van Antje de Musical combineert heden en verleden. Antje van de Statie, een bekend historisch figuur in Weert, speelt de hoofdrol. Daarnaast gaat het verhaal over Femke, een onderneemster die tijdens de coronacrisis haar bedrijf draaiende probeert te houden.

Herbeleef Antje de Musical in de bioscoop

De filmregistratie duurt twee uur en vijftien minuten. Dit is de perfecte kans voor wie de voorstelling gemist heeft, of het nog eens wil zien. Antje de Musical is gevuld met dertig bekende popliedjes, vertaald naar dialect. Het verhaal gaat over liefde, ondernemerschap en trots op Weert.

Vrijwilligers tonen trots voor Weert

De productie van Antje de Musical is een initiatief van Stichting Wieërt Amezieërtj. Deze stichting wil het sociaal-maatschappelijke leven in Weert versterken. Het succes van de musical kwam mede dankzij de hulp van veel vrijwilligers. Hun trots voor de stad was duidelijk zichtbaar.

Kaartverkoop gestart

De filmvertoningen zijn op zondagmiddag 3, dinsdagavond 5 en vrijdagavond 8 november 2024. Gotcha! Cinema, Beekstraat 47 in Weert, vertoont de filmregistratie. Kaarten zijn te koop via www.antjedemusical.nl en bij de verkoopkanalen van de bioscoop.

Deel dit bericht
Geef reactie