Automobilist rijdt over de rotonde en wordt daarna aangehouden

112 Bijgewerkt op 6 oktober 2024 om 22.59 uur Reageer 1 min. leestijd

Zondagavond vond er een ongeval plaats op de Ringbaan-Oost waarbij een auto aanzienlijke schade veroorzaakte nadat hij over een rotonde reed. De bestuurder ramde meerdere objecten voordat hij werd aangehouden door de politie.

De auto reed over een rotonde ter hoogte van de Edisonlaan bij Kampershoek. Hierbij werden een verkeersbord en een reclamebord omver gereden. Ook creëerde de auto een zandbak op het asfalt. Vervolgens ramde de bestuurder nog een tweede verkeersbord.

Bestuurder aangehouden

De politie begon een zoektocht en trof de beschadigde auto aan op de Ringbaan-Noord. De auto werd daar tot stilstand gebracht, waarna het even onduidelijk was of de inzittende ook daadwerkelijk de bestuurder was. Om duidelijkheid te krijgen, schakelde de politie een Poolse tolk in via de telefoon om met de bestuurder te communiceren. Getuigen meldden zich ook bij de politie, wat het onderzoek verder hielp.

Na onderzoek werd de bestuurder aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol, rijden zonder rijbewijs en het verlaten van de plaats van het ongeval. De beschadigde auto werd door een berger afgesleept.

Deel dit bericht
Geef reactie