SV Laar verliest thuis tegen EFC uit Eersel

Sport Reageer 2 min. leestijd
Foto door Jan Lemmen

In eigen huis moest SV Laar afgelopen weekend de winst aan het bezoekende EFC uit Eersel laten. De derde wedstrijd in de eerste klasse ging met 0-2 verloren.

Wedstrijdverslag

De van SV Laar bekende kickstart bleef deze keer uit. Het was nu EFC dat vanaf het begin de thuisploeg onder druk zette en al in de 7e minuut op een 0-1 voorsprong kwam. Na een knullig balverlies in de SV Laar-defensie kwam EFC-spits Gijs Wuijts in scoringspositie en tegen diens schot in de linkerbenedenhoek had doelman Mike Betting geen verweer.

Geleidelijk aan kantelde het wedstrijdbeeld en kreeg SV Laar een aantal kansen. Zo zette Jurre Neijnens na een rush op links de bal voor en bracht daarmee Wessel Adriaens in scoringspositie, maar diens zachte schot bracht EFC-doelman Jop Poelijoe niet in problemen.

Even later schoot Stijn Jacobs de bal vanuit een moeilijke positie hard in de linkerbenedenhoek. EFC-doelman Jop Poelijoe keerde de bal; achter de doellijn vonden de SV Laar-spelers en -supporters, op de lijn vond scheidsrechter Tempelaars.

Na de rust hetzelfde spelbeeld: SV Laar domineert en breit er lustig op los, maar laat af en toe een steekje vallen waardoor EFC weer gevaarlijk voor het doel van Mike Betting verschijnt. Hierdoor komt twintig minuten voor het eindsignaal EFC-spits Gijs Wuijts andermaal in scoringspositie: 0-2 voor EFC.

In de twintig resterende minuten van de wedstrijd blijft SV Laar aandringen en krijgt het een aantal kansen om iets aan de stand te doen, maar blijft het 0-2 voor de mannen uit Eersel.