Getuigen gezocht van autoinbraak Van Schendelstraat

112 Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

De politie onderzoekt een autoinbraak in de omgeving van de Van Schendelstraat in Weert. De inbraak vond plaats op dinsdag 8 oktober tussen 02.00 en 06.00 uur.

Signalement

Via Burgernet is een getuigenoproep verstuurd om meer informatie te vergaren over de inbraak. De politie is op zoek naar twee verdachten. De eerste verdachte is een blanke man die een zwart petje droeg, een donker gekleurde gewatteerde jas, een blauw vest, een donker gekleurde broek en zwarte schoenen. De tweede verdachte is een blanke man met een kort kapsel. Hij droeg een lichtblauwe jas, een zwart vest, een zwarte broek en zwarte sneakers.

Toedracht

De verdachten hebben autospiegels gestolen en vernield. Mogelijk zijn de spiegels ergens koud gezet. Mocht je de spiegels ergens zien liggen, neem dan direct contact op met de politie.

Getuigenoproep

Ook wanneer je één of meerdere personen hebt gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement, word je verzocht je te melden bij de politie. Evenals wanneer je verdachte voertuigen hebt gezien in de omgeving, informatie ontvangt van andere getuigen die dit delict hebben gezien of gehoord of camerabeelden hebt die van belang kunnen zijn voor het onderzoek.

Alle informatie die mogelijk te maken heeft met deze autoinbraak is welkom, ook details waarvan je zelf misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. Je kunt contact opnemen met de politie via dit formulier of door te bellen naar 0900-8844. Vermeld daarbij het registratienummer 2024164081. Liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit bericht
Geef reactie