Inschrijfdatum Wieërter Kwis bekend

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Na verschillende goede doelen blij te hebben gemaakt met het door de teams gewonnen prijzengeld is de organisatie druk bezig met de volgende editie van de Wieërter Kwis. Om er net zo’n succes van te maken als de vorige edities gaat binnenkort de inschrijving van de teams alweer van start. Lijkt het je (weer) een leuk idee om met je eigen team mee te doen? Dan kun je jullie team binnenkort inschrijven. De inschrijving voor de Kwis begint op vrijdag 1 november aanstaande om 09.00 uur (Wieërter tiêd).

Goede voorbereiding is van belang

Bij vorige edities zat de Kwis in een mum van tijd vol, dus het advies luidt er vroeg bij te zijn op 1 november. Een goede voorbereiding is van essentieel belang: zorg ervoor dat je je teamnaam, de naam en gegevens van de teamcaptain en het Wieërter goede doel waarvoor je wilt spelen bij de hand hebt. Verder is het belangrijk om de mogelijkheid tot betaling van het inschrijfgeld (via iDeal) goed geregeld te hebben, want inschrijving gebeurt op volgorde van een goed ingevulde en volledig betaalde aanmelding.

Inschrijfgeld

Het inschrijfbedrag voor de Kwis bedraagt dit jaar € 50,- per team, maar het staat je uiteraard vrij om de prijzenpot (voor het goede doel) extra te spekken.

Gegarandeerde deelname

Wil je zeker zijn van een inschrijving, dan kun je natuurlijk ook besluiten met je bedrijf, vereniging of familie en vrienden als sponsor aan de Kwis deel te nemen. Er zijn verschillende sponsorpakketten waarbij deelname gegarandeerd is. Voor de sponsorpakketten geldt nog tot 1 november een early bird korting.

Meer informatie

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht op www.wieerterkwis.nl/kwis.

Deel dit bericht
Geef reactie