Politie onderzoekt woninginbraak in Nederweert

112 Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Nederweert – De politie onderzoekt een woninginbraak aan de Schoor in Nederweert. De inbraak is gepleegd tussen dinsdag 8 oktober om 17.00 uur en woensdag 9 oktober om 07.30 uur.

Zowel het signalement als de vluchtroute van de dader is onbekend. Wel is bekend dat er sprake is van een inbraak die gepleegd is door het openbreken, forceren, inslaan of ingooien van deuren of ramen.

Heb jij een of meerdere personen die zich vreemd gedroegen? Verdachte voertuigen gezien in de straat of de omgeving? Informatie van andere getuigen die dit delict hebben gezien of gehoord? Of camerabeelden die informatie kunnen bevatten die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via dit formulier of door te bellen naar 0900-8844.

Het registratienummer van deze zaak is 2024164802. Liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle informatie die mogelijk te maken heeft met deze woninginbraak is welkom, ook details waarvan je zelf misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn.

Deel dit bericht
Geef reactie