Nieuwe outdoorstrand Blauwe Meertje officieel geopend

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Het Blauwe Meertje outdoorstrand in Weert is vandaag officieel geopend. Wethouders Thomas Van Gemert en Martijn Van Den Heuvel doorbraken symbolisch het rode lint met een zelfgemaakt vuur. Het nieuwe outdoorstrand is nu klaar voor gebruik en biedt een unieke locatie voor verschillende buitenactiviteiten.

Activiteiten op het Blauwe Meertje outdoorstrand

Het outdoorstrand van het Blauwe Meertje is een mooie nieuwe plek voor groepen die op zoek zijn naar sportieve en recreatieve activiteiten. De locatie is ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, bruiloften en kinderfeestjes. Hier kunnen groepen genieten van uitdagingen in de buitenlucht, met activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Expeditie Blue Lagoon: een spannend avontuur

Een van de meest populaire activiteiten is de Expeditie Blue Lagoon. Deze drie uur durende uitdaging combineert fysieke opdrachten, puzzels en balansoefeningen boven het water. Het avontuur doet denken aan het bekende tv-programma Expeditie Robinson en biedt volop spanning en plezier voor deelnemers.

Comfortabele faciliteiten

Onder de grote stretchtent van 150 vierkante meter kunnen bezoekers droog en comfortabel zitten, ongeacht het weer. Van een gezellige barbecue tot een Mediterrane maaltijd, alles smaakt beter op het outoodrstrand van het Blauwe Meertje. Palmbomen en het zand zorgen voor een ontspannen sfeer, ideaal voor elk soort evenement.

Het hele jaar door

Het Blauwe Meertje outdoorstrand is het hele jaar door beschikbaar voor activiteiten. Meer informatie is te vinden op de website van Het Blauwe Meertje: www.blauwemeertjeweert.nl.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

Deel dit bericht
Geef reactie