Winactie: Sandor Donnert brengt circusmagie terug naar Weert

Winacties Reageer 4 min. leestijd
Sandor Donnert’s Magical World of Circus

Winactie – Sandor Donnert’s Magical World of Circus keert terug naar Weert. Na het succes in 2023, komt dit circus opnieuw naar de Maaslandlaan van 23 t/m 27 oktober 2024. Dit spectaculaire evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden tijdens de herfstvakantie, voor jong en oud.

Het circus presenteert een show van hoog niveau. Sandor Donnert vertelt: “Ik ben in 2019 begonnen met dit bijzondere project. Inmiddels bestaat het team uit bijna dertig artiesten en medewerkers. Het compacte formaat van de tent, met slechts 350 zitplaatsen, zorgt voor een unieke beleving waarbij je de artiesten van heel dichtbij ziet. De kwaliteit van de acts maakt het verschil, en daar zijn we trots op.”

Optredens van artiesten uit de hele wereld

De show duurt ongeveer 100 minuten en bevat adembenemende optredens van artiesten uit de hele wereld. Zo schittert de Franse luchtacrobate Adele Fame met een spectaculaire act hoog in de lucht. Het Chinees/Portugese Duo Doro voert verbluffende hand-to-hand-acrobatiek op, terwijl Nicolas Lagroni, een van Europa’s snelste jongleurs, indruk maakt met zijn stuiterballenact. De Italiaanse clown Marco Mariani zorgt voor hilarische momenten en weet gegarandeerd de lachspieren aan het werk te zetten.

Ook Nederlands talent ontbreekt niet. Amber Karstens, bekend van Britain’s Got Talent, treedt op met haar dansende collies. Haar energieke show is een van de hoogtepunten en weet het publiek telkens weer te verrassen.

Voorstellingstijden Magical World of Circus Weert

Van 23 tot en met 27 oktober is The Magical World of Circus te zien in Weert. De voorstellingen vinden plaats op de volgende tijden:

  • Woensdag 23 oktober – 15:00 uur
  • Donderdag 24 oktober – 15:00 uur
  • Vrijdag 25 oktober – 15.00 uur
  • Zaterdag 26 oktober – 15.00 & 19.00 uur ( 19.00 uur: speciale actieshow: loge €15,-, tribune €10,-)
  • Zondag 27 oktober – 14.00 uur

Je kan meedoen met onderstaande prijsvraag waarmee je kans maakt op een familieticket (voor 4 personen). Wil je zeker zijn van een plekje? Bezoek dan de website op magicalworldofcircus.com

Prijsvraag

Vul het formulier in en maak kans op een gezinsticket (4 personen). WdG mag in samenwerking met The Magical World of Circus twee gezinstickets verloten onder de juiste inzenders.

E-mailadres(Vereist)
Extra controle(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk je deze prijsvraag via de app van WdG en wil je deelnemen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: Elke deelnemer kan maximaal twee inzendingen doen per IP-adres of computeraansluiting. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. De prijsvraag loopt tot en met 20 oktober 2024, 23.59 uur. Deelnemersinformatie wordt nooit gedeeld met derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan het circus. Winnaars halen hun prijs persoonlijk op in Weert. De kaarten kunnen niet worden toegestuurd. Na afloop van de prijsvraag worden alle deelnemersgegevens uit de systemen verwijderd. De winnaars worden vermeld met voorletter en achternaam op deze pagina en ontvangen per e-mail een bericht van WdG.

Deel dit bericht
Geef reactie