SV Laar boekt tweede overwinning in de competitie

Sport Reageer 2 min. leestijd
Foto door Jan Lemmen

Wat SV Laar niet lukte in de wedstrijden tegen Chèvremont en EFC – terugkomen na een achterstand – lukte afgelopen weekend in een spannende partij tegen De Ster wel. Maar gemakkelijk ging het niet.

Wedstrijdverslag

Vanaf de aftrap toonden beide ploegen een grote inzet, maar het duurde tot de 10e  minuut voordat een schot op doel werd gelost. Dat schot kwam voor rekening van De Ster, maar doelman Mike Betting redde bekwaam. Een minuut later was het echter wel prijs. Bob Dukers brak op rechts door en schoot de bal in de rechterbenedenhoek: 1-0 voor De Ster. In het vervolg van de eerste helft waren er nog een paar  kansjes voor De Ster, maar vlak voor rust bracht Philippe Schonkeren de partijen op gelijke voet.

Enkele minuten na de hervatting schoot Stijn Jacobs SV Laar naar een 1-2 voorsprong. In de daarop volgende minuten kreeg SV Laar nog een paar mogelijkheden om verder uit te lopen, maar geleidelijk aan trok De Ster het initiatief naar zich toe. Het waren vooral de snelle flanken waar de verdediging van SV Laar veel mee te stellen had. SV Laar hield echter stand en kon met een 1-2 overwinning ‘Weertwaarts’ keren.