Weerter Mannenkoor verzorgt workshops

Kunst en Cultuur Reageer 1 min. leestijd
Foto via Weerter Mannenkoor

Om de verdere vergrijzing een halt toe te roepen organiseert het Weerter Mannenkoor een serie workshops. Voor mannen uit de regio Weert biedt deelname aan de workshops de mogelijkheid kennis te maken met koorzang en te ontdekken hoe het voelt om samen te zingen.

Over de workshops

Tijdens de workshops krijgen deelnemers de gelegenheid om op een ontspannen manier samen bekende liederen te zingen om zo hun stem te ontwikkelen. Deelname is kosteloos en dé kans voor mannen om dicht bij huis op een laagdrempelige manier een muzikale zoektocht te starten. 

De eerste van de tien bijeenkomsten vindt plaats op 7 november van 18.45 tot 19.45 uur in het Muziekhuis aan de Schuttebeemd 132 in Weert. Lijkt het je wat om hieraan mee te doen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen met Harrie Hanssen via 06-21612720.

Concerten van het Weerter Mannenkoor

Het Weerter Mannenkoor houdt in december een groot kerstconcert en in mei 2025 in samenwerking met De Aldenborgh een bevrijdingsconcert samen met de harmonie van Altweerterheide en mannenkoor Eendracht uit Swartbroek.

Deel dit bericht
Geef reactie