‘Kolega, būk atsargus!’ Wederom vrachtwagen vast bij spoorviaduct

Opmerkelijk Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto - Vrachtwagen vast bij spoorviaduct

“Kolega, būk atsargus,” klonk het donderdag op de Maaseikerweg in Weert, oftewel: collega, pas op. Wederom had een vrachtwagenchauffeur zich vastgereden met zijn truck onder het spoorviaduct.

Net zoals eerder deze week, ging het opnieuw om een splinternieuwe DAF-truck die de verkeerde route had gekozen. De chauffeur probeerde onder het spoorviaduct door te rijden, maar net als zijn collega eerder deze week, raakte de truck de metalen hoogtebalk met de spoiler.

Ook deze avond raakte de spoiler beschadigd. In tegenstelling tot de chauffeur van afgelopen maandag, wist de bestuurder van vandaag de truck echter snel onder de balk vandaan te krijgen. Dit voorkwam een politie-inzet en grote verkeershinder, zoals afgelopen maandag gebeurde.

Ondertussen waren er nog drie andere vrachtwagens verkeerd gereden. Na de waarschuwing “kolega, būk atsargus” maakten de chauffeurs rechtsomkeert om via een alternatieve route hun bestemming te bereiken.


Heb je dit bericht met interesse gelezen? Dat is dankzij onze alerte WdG-tipgevers! Zie jij ook iets opvallends? Denk niet: “WdG weet het vast al.” Laat het ons weten via de app, WhatsApp of het contactformulier. Jouw tip kan zomaar duizenden mensen informeren over een gebeurtenis.

Deel dit bericht
Geef reactie