Grote rommelmarkt in Leveroy op zondag 3 november

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Leveroy – Met veel trots organiseren Jong Nederland Leveroy en Fanfare Concordia Leveroy alweer voor de achttiende keer een grote rommelmarkt in gemeenschapshuis Pestoeërskoel in Leveroy. De rommelmarkt is inmiddels een begrip in Midden-Limburg, en er wordt ook dit jaar weer groots uitgepakt.

Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken en kleine meubels zijn dit jaar terug te vinden in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. De deuren worden geopend vanaf 13.00 uur en sluiten om 16.00 uur. Om 13.30 uur wordt er een spectaculaire veiling gehouden met alle pronkstukken van de rommelmarkt. Enkele Leveroyse veilingmeesters verkopen deze waardevolle spullen aan de hoogste bieder. “Zéker de moeite waard!”, aldus de organisatie.

De entree voor de rommelmarkt op zondag 3 november bedraagt € 2,- voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder, kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Met je bijdrage steun je Jong Nederland en Fanfare Concordia Leveroy. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of [email protected] en een bezoek brengen aan de website www.fanfareconcordialeveroy.nl.

Deel dit bericht
Geef reactie