Lions Club Weert brengt ouderen samen met bingo en muziek

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

Bijna 100 ouderen uit de regio Weert genoten zaterdag van een gezellige middag in Dennenoord. Na ontvangst met koffie en vlaai speelden ze bingo om mooie prijzen, waarbij de spanning soms hoog opliep. Vervolgens zorgde het Shantykoor voor een feestelijk concert, waarbij de voeten van de vloer gingen. De ouderenmiddag werd afgesloten met een gezamenlijk diner.

Wethouder Michèle Ferrière was aanwezig namens de gemeente Weert. In haar toespraak moedigde ze de aanwezigen aan om vitaal te blijven door samen activiteiten te ondernemen. Vervolgens nam ze de tweede ronde van het bingo voor haar rekening.

De Lions Club Weert organiseerde deze middag met steun van de stichting Weerter Wijnbeurs. Meneer Ballon verzorgde de feestelijke aankleding van de zaal. Elk jaar organiseert Lions Club Weert ook de Wertha Rally, waarvan de opbrengst deze middag mogelijk maakt. Wie interesse heeft om mee te doen aan de rally kan zich inschrijven via de website: www.wertharally.nl. De volgende editie vindt plaats op zondag 1 juni 2025.

De middag richt zich speciaal op eenzame ouderen in de regio, met als doel hen met elkaar in contact te brengen en eenzaamheid te verminderen. Dit jaar was de 26e editie van dit evenement, en gezien de enthousiaste reacties van de bezoekers komt er volgend jaar zeker een vervolg.

Deel dit bericht
Geef reactie