Weert Swingt op vrijdag 1 november

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Op vrijdag 1 november gaan de voetjes van de vloer in de binnenstad van Weert, want dan is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende evenement Weert Swingt. Diverse horecaondernemers verzorgen een muzikaal programma waarmee er naar ieders smaak wel iets te beleven valt in de binnenstad.

Geliefde traditie

Het is inmiddels een geliefde traditie om op de eerste vrijdag van november zoveel mogelijk muziekliefhebbers samen te brengen in het centrum van Weert. De wintertijd is net ingegaan en de drempel om de deur uit te gaan wordt telkens iets hoger, maar op deze vrijdag is het zeker de moeite waard.

Ook dit jaar zorgen de verschillende deelnemende horecagelegenheden namelijk weer voor een verrassende line-up. Zo staat bij Café Tramhalt de jubilerende Weerter band VIDO op het podium en brengen Rosie and the Retrotones lekkere muziek uit de seventies bij de SooS. Het volledige programma van deze avond is te vinden op WeertSwingt.nl.

Steun voor horecaondernemers

Ben je woonachtig in de gemeente Weert of Nederweert, dan kun je het komend weekend een flyer van Weert Swingt in je brievenbus verwachten. Daarmee nodigt de organisatie achter het evenement, Stichting Behoud van Beleving, je uit om de sfeer op 1 november zelf te komen proeven. Dit jaar doet de stichting dat in samenwerking met Weert Marketing, dat onder de vlag van DitisWeert.nl een financiële bijdrage heeft gedaan aan de promotionele kosten van het evenement, om zo de lokale horecagelegenheden te ontzorgen.

Deelnemen aan Weert Swingt

Wil jij hier als horecaondernemer deel van uitmaken? Dan kun je je nog altijd aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Voor meer informatie over het evenement, de deelnemende horecagelegenheden en de optredende artiesten, kun je een kijkje nemen op de officiële website van Weert Swingt en de bijbehorende Facebook-pagina.

Deel dit bericht
Geef reactie