Tijdelijke bewoning in Keent en Moesel: een win-win situatie

Spotlight Reageer 2 min. leestijd
Ad Hoc Beheer

De wijken Keent en Moesel in Weert worden klaargemaakt voor de toekomst. Dat betekent dat er de komende jaren flink wordt gebouwd aan de wijken. Binnen deze ontwikkelingen zal er uiteraard ook – in verschillende fases – leegstand ontstaan. Ad Hoc Beheer voert sinds kort het leegstandbeheer en tijdelijk verhuur uit voor Wonen Limburg en zet zich in om de leefbaarheid in de wijk te behouden!

De rol van Ad Hoc in leegstandbeheer

Ad Hoc beheert leegstaand vastgoed om deze te beschermen tegen de risico’s van leegstand. Dit doen zij door het plaatsen van tijdelijke bewoners en/of ondernemers. De anders leegstaande panden worden op deze manier niet alleen beschermd tegen kraak en vandalisme, het biedt ook kansen voor woningzoekenden, startende ondernemers en kunstenaars. Kortom een win-win situatie!

Gezocht: flexibele en verantwoordelijke bewoners

Voor dit project is Ad Hoc op zoek naar flexibele, representatieve en verantwoordelijke bewoners zonder inwonende kinderen. Ad Hoc biedt de woonruimtes aan op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat je minimaal 6 maanden in de woning kunt verblijven.

Nette woningen op een geweldige locatie

De woningen van ca. 70 m2 beschikken o.a. over 2 slaapkamers, een aparte keuken, badkamer en een balkon. De woningen zijn zeer gunstig gelegen. Op loopafstand vind je diverse winkels, horecagelegenheden, supermarkten en OV. De maandelijkse huur bedraagt €450,- exclusief nutsvoorzieningen en €30,- servicekosten.

Ben of ken jij iemand die hier tijdelijk wil wonen? Meld je dan aan bij Ad Hoc beheer.

Deel dit bericht
Geef reactie