Wouter Monden maakt exclusieve podcast met Nandi van Beurden voor het Munttheater

Kunst en Cultuur Reageer 2 min. leestijd
Foto door Rob Nijpels

Wouter Monden is niet alleen cabaretier, maar ook de sympathieke host van de populaire Elektra Podcast. In deze podcast interviewde hij meer dan 200 collega-cabaretiers, waaronder grote namen als Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek en Philippe Geubels. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het Munttheater, spreekt Wouter Monden met Nandi van Beurden in zijn Elektra Podcast.

Wouter en Nandi ontmoeten elkaar tijdens de seizoenpresentatie in mei in het Munttheater. Al snel kwam het idee om samen ook een podcastaflevering te maken. De twee bespreken daarin het programma van het Munttheater, waarin zowel de voorstellingen van Stormbrein van Wouter Monden (op 30 oktober) als die van Nandi van Beurden, A XXXmas Carola (op 26 november) zelf terugkomen. De hele podcast is te beluisteren via www.woutermonden.nl/podcast en de website van het Munttheater.

Wouter Monden over Stormbrein

In Stormbrein, Wouters nieuwste voorstelling, stormt het letterlijk en figuurlijk in zijn hoofd. Van groot nieuws tot klein leed, het raakt hem allemaal. Hij peinst, praat, reflecteert, maakt zich zorgen, maar ziet ook oplossingen en kansen. Als vader, schrijver, grappenmaker en ultraloper neemt hij je mee op een bijzondere reis: van de Zwitserse bergen en Carré tot mysterieuze parkeergarages en de meedogenloze Barkley Marathons. Wouter kijkt scherper en eerlijker naar zichzelf en de wereld om hem heen. Met humor maakt hij alles wat om te huilen is, genadeloos belachelijk. Hij neemt je mee  in de wervelwind van humor en verhalen die hij ook in zijn podcast zo meesterlijk deelt. Er zijn nog enkele kaarten te koop voor de voorstelling.

Nandi brengt kerstgevoel naar het Munttheater

Nandi brengt je in haar musicalvoorstelling samen met o.a. Suzan Seegers en Thomas Cammaert in kerstsferen, met een moderne musicalbewerking van Charles Dickens’ klassieker der kerstklassiekers: A Christmas Carol. Een nieuwe Nederlandse kerstmusical die het ultieme kerstgevoel naar het Munttheater brengt.

Deel dit bericht
Geef reactie